+381 21 3 840 840   
  [email protected]  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Plastični pribor za beton, armiranje i šalovanje

Plastični pribor za beton
Ukratko o proizvodima iz kategorije o platičnim priborima za beton

PLASTIČNI PRIBOR ZA BETON, ARMIRANJE I ŠALOVANJE

PLASTIČNI PRIBOR  ZA BETON

Plastični pribor za beton ima veoma važnu ulogu za pozicioniranje distancera ili samih armaturnih mreža i armaturnih šipki u betonskoj ploči, betonskom stubu , betonskom zidu (platnu) betonskom montažnom elementu . Takođe olakšavaju sam rad sa distancerima i materijalom.

Ovaj pribor odlikuje se: brzom i jednostavnom ugradnjom na gradilištu, odličnim protokom betona, velikom nosivošću, kao i stabilnošću pri hodanju po armaturnoj mreži.

Prilikom investiranja  plastični pribor predstavlja mali trošak, ali veoma doprinose kvalitetu izvođenja  radova. Na  gradilištu je  nemoguće kontrolisati rad svakog  zaposlenog radnika , niti se može u potpunosti pouzdati u njihovu odgovornost, zato plastični pribor za beton predstavlja idealno, jeftino i sigurno rešenje koje podiže kvalitet , sigurnost i garanciju za izvedene objekte.

Plastični pribori za beton su zato neophodni i sastavni deo pri izvođenju svih armiračkih radova, kako u industrijskoj, tako i u individualnoj gradnji. Ponuda na tržištu obuhvata sve elemente bez kojih se armiranje betona ne može zamisliti, a uz njih posao postaje lakši, brži i neuporedivo kvalitetniji.

Plastični pribor za beton ima veoma važnu ulogu za pozicioniranje distancera ili samih armaturnih mreža i armaturnih šipki u betonskoj ploči, betonskom stubu, betonskom zidu (platnu) betonskom montažnom elementu. Takođe olakšavaju sam rad sa distancerima i materijalom.

KATALOG PROIZVODA


ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda